Kā izveidot grupas ziņojumus uz iPhone

IPhone lietotnē Ziņas varat izveidot grupas ziņojumus, lai vienlaicīgi uzturētu kontaktus ar vairākiem cilvēkiem. Varat pat paturēt grupas tērzēšanu ar kontaktpersonām, kas neizmanto iPhone - jūs vienkārši nevarēsiet nevienu pievienot grupai, ja vien tas nebūs iekļauts visos iPhone lietotājiem, kuriem ir iespējots iMessage. Grupu ziņojumi var viegli nokļūt rokā, ja vienā lapā ir daudz cilvēku, bet viņi ir fantastiski, lai kopīgotu informāciju, kas vairākiem cilvēkiem ir jāzina vienā ziņojumā. Tālāk ir aprakstīts, kā izveidot iPhone ziņojumus.

Kā izveidot grupas ziņojumus uz iPhone

Ja kāda iemesla dēļ iepriekš nav bijis iespējams nosūtīt grupas ziņojumu, pārliecinieties, vai ir ieslēgta grupas ziņojumapmaiņa: atveriet iestatījumus, pieskarieties ziņojumiem un ieslēdziet grupas ziņojumus. Izmantojot iestatījumus kārtībā, šeit ir parādīts, kā sākt grupas ziņojumu.

  • Lai sāktu grupas ziņu, atveriet lietotni Ziņas.
  • Augšējā labajā stūrī pieskarieties jaunajai ziņu ikonai.
  • Ievadiet to draugu vārdus, kurus vēlaties pievienot. Varat arī pieskarties zilajam plus zīmei, lai pievienotu citu, un izvēlieties kontaktu, kuru vēlaties pievienot.
  • Ierakstiet ziņojumu un piesitiet Sūtīt. Jūs esat sācis grupas ziņojumu!

  • Lai grupas ziņai pievienotu papildu kontaktu, atveriet grupas ziņu pavedienu un pieskarieties zilajam "i" augšējā labajā stūrī.
  • Izvēlieties Pievienot kontaktu. Izvēlieties personu no kontaktu saraksta un nospiediet Gatavs.

Atcerieties, ka jūs varēsiet pievienot grupai tikai cilvēkus, ja visi lietotāji ir iOS un lieto iMessage. Piemēram, ja jūs esat trīs grupā un viens no šiem lietotājiem izmanto SMS īsziņas vai ir Android lietotājs, jūs nevarēsiet pievienot citu draugu. Jums vienkārši jāizveido jauns grupas ziņojums.

Personas noņemšana no grupas ziņojuma ir nedaudz atšķirīga - jūs varat noņemt cilvēkus no visas iMessage grupas, kurā ir trīs vai vairāk cilvēku (neietverot sevi). Lai to izdarītu, pieskarieties zilajam “i” un velciet pa kreisi uz personas vārda. Ikviens, kas atrodas visās iMessage grupās, var noņemt kādu, bet tas nedarbosies, ja kāds no šīs grupas lietotājiem neizmantos iMessage. Tomēr varat atstāt sarunu neatkarīgi no tā, vai visi izmanto iMessage vai nē. Bet jūs varat atstāt tikai grupu ziņu, kurā ir trīs vai vairāk cilvēku, neietverot sevi.

Augšējais attēls kredīts: guteksk7 / Shutterstock.com