Kā izdzēst attēla Live Photo versiju uz jūsu iPhone

Apple ieviesa Live Photo funkciju ar iPhone 6S, un tas joprojām ir interesants un populārs vietējās iPhone kameras lietotnes elements. Ja kameras iestatījumos neesat atlasījis Live Photo iestatījumus, Live Photo funkcija ir ieslēgta pēc noklusējuma, kad atverat lietotni Kamera, tādēļ, ja vēlaties tradicionālu fotoattēlu, ir jāizslēdz Live Photo. Dažreiz mēs tomēr aizmirstam izslēgt Live Photo; ko tagad? Neuztraucieties, varat izdzēst attēla Live Photo versiju un saglabāt fotoattēlu.

Lai izdzēstu tiešraidi un saglabātu fotoattēlu joprojām:

  • Atveriet lietotni Fotoattēli un atveriet tiešraidi, kuru vēlaties mainīt uz fotoattēlu.
  • Pieskarieties Rediģēt.

  • Ritiniet Live Photo fotoattēlus un izvēlieties, kuru no tiem vēlaties saglabāt.
  • Pieskarieties pogai Make Key Photo.

  • Pieskarieties Live Photo ikonai, lai izslēgtu Live Photo efektu.
  • Nākamais pieskaries Pabeigts, lai saglabātu izvēlēto kā normālu fotoattēlu.

Tagad varat izdzēst fotoattēla Live Photo versijas un saglabāt attēlus, kas jums patiešām patīk!

Augšējā attēla kredīts: Hadrian / Shutterstock.com