Kā ātri izdzēst vairākus kontaktus uz iPhone

Vairāku kontaktu dzēšana uzreiz uz iPhone nav maza. Kontaktu dzēšana atsevišķi no jūsu iPhone ilgs laiks, jo iPhone kontaktu katalogā nav vairāku dzēšanas iespēju. Patiesībā vienkāršākais veids, kā ātri izdzēst vairākus kontaktus no iPhone vai iPad, ir to darīt Mac vai PC. Jūs varat viegli izdzēst vairākus kontaktus savā datorā, un rezultāti parādīsies jūsu iPhone ierīcē, kamēr jūsu iPhone iCloud iestatījumos būs iespējoti kontakti. Šis padoms aptver, kā noņemt vairākus kontaktus no iPhone 7, iPhone 6 un vecākiem modeļiem. Mēs nodrošināsim arī to, kā izdzēst kontaktpersonu no sava iPhone, un ko darīt, ja vienreiz no sava iPhone iztīriet visus kontaktus, jo jūs atbrīvosies no tālruņa.

Šis videoklips ir priekšskatījums par iPhone Life Insider Daily Video padomu

Vienkāršākais veids, kā noņemt kontaktus no sava iPhone 7 vai iPad, ir atkarīgs no tā, vai vēlaties izdzēst vienu kontaktu vai noņemt daudzus kontaktus uzreiz.

Kā izdzēst vienu kontaktpersonu no sava iPhone vai iPad

  • Atveriet Kontakti un atrodiet kontaktu, kuru vēlaties dzēst
  • Pieskarieties kontaktam, lai atvērtu kontaktu kartīti
  • Kontakta kartes augšējā labajā stūrī pieskarieties Edit

Ritiniet līdz ekrāna apakšdaļai un piesitiet Dzēst kontaktu. Pieskarieties vēlreiz, lai apstiprinātu, un pēc tam piesitiet Gatavs

Kā izdzēst vairākus kontaktus no sava iPhone vai iPad

Mac lietotājiem:

Jūs varat noņemt vairākus kontaktus uzreiz no sava iPhone vai iPad, izmantojot Mac lietotnes Kontakti. Lai tas darbotos, jums būs jāpiesakās tajā pašā iCloud savā Mac datorā, kurā jūsu iPhone vai iPad ir pierakstījies, un pārliecinieties, vai ir pārbaudīta kontaktpersonas.

Lai pierakstītos:

  • Atveriet System Preferences un izvēlieties iCloud.
  • Šeit jūs varat pierakstīties un pārbaudīt kontaktpersonas, lai tās sinhronizētu jūsu ierīcēs.

Kad esat pierakstījies (vai jau esat bijis) uz iCloud:

  • Atveriet lietotni Kontakti savā Mac datorā. To var atrast programmas Programmas.
  • Visu kontaktu skatīšana, turiet nospiestu komandas pogu tastatūrā un noklikšķiniet uz visiem kontaktiem, kurus vēlaties dzēst.

Ar peles labo pogu noklikšķiniet un noklikšķiniet uz Dzēst kartes. Apstipriniet dzēšanu.

Izmaiņas tiks atjauninātas arī jūsu iPhone.

PC lietotājiem:

  • Atveriet icloud.com savā datorā un pierakstieties ar to pašu Apple ID, kuru esat pierakstījies iCloud, izmantojot savu iPhone vai iPad.
  • Izvēlieties Kontakti.

  • Turiet taustiņu Ctrl un noklikšķiniet uz kontaktiem, kurus vēlaties dzēst.
  • Nospiediet tastatūras taustiņu Delete.

  • Apstipriniet dzēšanu.

Kā izdzēst visus kontaktus vienreiz no iPhone vai iPad

iPhone un iPad lietotāji dažreiz padara kļūdas masu, izdzēšot visus savus kontaktus un citu personisko informāciju, pirms ierīce tiek nodota, nevis atjaunota uz rūpnīcas iestatījumiem. Tas ir īpaši izplatīts, ja lietotājs vienkārši nodod iPhone vai iPad citam ģimenes loceklim, bet tas notiek arī tad, kad ierīce tiek pārdota.

Lai aizsargātu jūsu konfidencialitāti un izvairītos no sarežģījumiem, kas rodas, daloties Apple ID ar citu personu, jums būs ne tikai jāizdzēš visi jūsu kontakti no sava iPhone vai iPad, bet jums arī būs pilnībā jāizrakstās no iCloud un jāizdzēš visus datus no iPhone vai iPad pilnībā, atjaunojot ierīces rūpnīcas iestatījumus.

Ja plānojat nodot izdzēsto ierīci ģimenes loceklim un vēlaties koplietot App Store un iTunes pirkumus, varat to izdarīt, izveidojot ģimenes koplietošanu, kas ļauj kopīgot pirkumus, kamēr ir atsevišķi Apple ID.