Kā iestatīt iPhone, lai izdzēstu visus datus pēc 10 neveiksmīgiem piekļuves koda mēģinājumiem

Apple ir paveicis lielisku darbu, lai padarītu mūsu iPhone drošas. Ja jūsu iPhone ierīcē ir dati vai attēli, kuriem nevienam nav iespējams redzēt kodu, varat iestatīt savu iPhone, lai izdzēstu visus datus pēc 10 neveiksmīgiem piekļuves koda mēģinājumiem (tas neizdzēsīs datus iCloud). Tas nav iestatījums, kam vajadzētu viegli ieslēgties, jo, ja kāds no šiem 10 mēģinājumiem nespēj atvērt tālruni, viss tālrunī pazūd un jums būs jāsāk no nulles. Tomēr kā drošības pasākums tas ir lielisks veids, kā pārliecināties, ka dati ir droši.

Lai iestatītu, ka iPhone izdzēš visus datus pēc 10 neveiksmīgiem piekļuves koda mēģinājumiem, atveriet lietotni Iestatījumi. Ritiniet uz leju un pieskarieties Touch ID & Passcode. Lai turpinātu, ievadiet savu piekļuves kodu.

Ritiniet līdz pašai lapas apakšai un redzēsiet datu dzēšanu. Zemāk tas norāda: “Izdzēsiet visus datus par šo iPhone pēc 10 neizdevušiem piekļuves koda mēģinājumiem.” Pārslēdziet dzēšanas datus, lai iespējotu šo funkciju, un lūgs apstiprināt, pieskarieties Iespējot.