Kā pārtraukt Facebook piekļūt iPhone kontaktpersonām

Ja jūsu iPhone ierīcē ir Facebook lietotne, jūs piekrītat ļaut Facebook piekļūt visiem tālruņa kontaktiem. Ja jūs neatceraties, ka atļāvāt šo atļauju, ne es; bet acīmredzot tas ir pakalpojumu sniegšanas noteikumu neatņemama sastāvdaļa. Neuztraucieties, lai gan; ir vienkāršs veids, kā mainīt šo koplietošanas iestatījumu un padarīt vārdus un numurus kontaktpersonu lietotnē vēlreiz privātus. Sāciet mācīties, kā pārtraukt Facebook piekļūt jūsu kontaktpersonām iPhone tīklā.

Pirmais solis, ko mēs veiksim, ir izslēgt atļauju, kas ļauj Facebook automātiski augšupielādēt kontaktus. Tas ir tāpēc, ka pat tad, ja mēs dzēsīsim jūsu augšupielādēto kontaktu sarakstu, viņi tikai atsvaidzinās nākamo reizi, kad jūsu iPhone savienosies ar Facebook serveri, ja vien šo iestatījumu vispirms neizmainīsiet.

  • Atveriet Facebook lietotni un pieskarieties trim joslām displeja apakšējā labajā stūrī.
  • Ritiniet uz leju un pieskarieties Iestatīšana un konfidencialitāte.

  • Pieskarieties Iestatījumi.
  • Ritiniet uz leju lapu uz Multivide un Kontakti un piesitiet Augšupielādēt kontaktus.

  • Pārslēgt augšupielādes kontaktus.

Tagad, kad Facebook vairs automātiski augšupielādē jūsu kontaktpersonas, ir pienācis laiks izdzēst kontaktus, kurus lietotne jau ir augšupielādējusi no sava iPhone. Lai nesinhronizētu kontaktus, jums būs jāpiesakās Facebook no tīmekļa pārlūkprogrammas, nevis izmantojot Facebook lietotni.

  • Izpildiet šo saiti.
  • Tas dos jums lapu, kurā varat pārvaldīt augšupielādētos kontaktus; noklikšķiniet uz Dzēst.

  • Facebook apstiprinās jūsu pieprasījumu un dažu minūšu laikā noņems jūsu kontaktpersonas.

Kad tas būs izdarīts, Facebook nevarēs ieteikt draugiem, pamatojoties uz jūsu lietotnes Kontakti lietotni. Bet es esmu pārliecināts, ka jūs varēsiet atrast un pievienot ikvienu, kas jums ir nepieciešams bez šiem ieteikumiem!