Kā izslēgt Apple Music Auto Renew (aka Atcelt savu abonementu) iPhone

Jaunajiem Apple mūzikas lietotājiem Apple piedāvā trīs mēnešu izmēģinājumu. Kad šie trīs mēneši ir beidzies, jūs varat izvēlēties atcelt abonementu, ja esat nolēmis, ka tas nav jums. Bet Apple automātiski sāks iekasēt jūsu kontu, ja neesat izslēdzis automātisko atjaunošanu. No otras puses, pieņemsim, ka jūs kādu laiku izmantojat Apple Music, bet vēlaties atcelt. Varat izmantot šo padomu, lai pārliecinātos, ka jūsu konts netiek automātiski atjaunots uz citu Apple Music mēnesi. Tālāk ir aprakstīts, kā izslēgt Apple Music automātisko atjaunošanu uz iPhone.

Kā izslēgt Apple Music Auto atjaunošanu

Ir labi atzīmēt, ka šis padoms ir atjaunināts iOS 11 lietotājiem.

  • Atveriet lietotni Mūzika.
  • Pieskarieties cilnei Tevi.
  • Augšējā labajā stūrī pieskarieties apļa ikonai, kas ir tukša persona vai piešķirtais fotoattēls.

  • Ritiniet uz leju līdz apakšai un piesitiet Skatīt kontu.
  • Pieskarieties View Apple ID. Lai pieteiktos, jums būs nepieciešams izmantot Touch ID vai paroli.

  • No šejienes pieskarieties Abonementi.
  • Sadaļā Aktīvs atlasiet Apple mūzikas dalību.

  • Pieskarieties Atcelt abonementu.
  • Pieskarieties pogai Apstiprināt.

Jums būs piekļuve jūsu Apple mūzikas kontam līdz atjaunošanas datumam.